نه دلیل برای دوست داشتن کاشی تبریز شیراز جدید

سال ۱۳۲۴ شعبهٔ انجمن آثار ملی در شیراز با عضویت و دبیری استاد علی سامی تشکیل شد که یکی از ایدههای اولیهٔ آن، احیای مجموعهٔ سعدیه بود. ۳۶°۱۱′۴۴٫۶″ شمالی ۵۷°۳۹′۴۳٫۸″ شرقی / ۳۶٫۱۹۵۷۲۲°شمالی ۵۷٫۶۶۲۱۶۷°شرقی / 36.195722; 57.662167 (یخچالهای شماره ۱ سبزوار) به صورت یک مجموعهٔ سه تایی، از معدود بازماندگان ۲۹ یخچال تاریخی ولایت سبزوار هستند. همچنین در ضلع شمالی و جنوبی میدان نیز، تعداد زیادی سالنهای غذاخوری و مغازههای فروش ساندویچ و دیگر غذاهای اماده فعالیت میکنند. در جریان جنگ ایران و عراق، آمریکا تحریمات فروش اسلحه علیه ایران وضع نمود. در سال ۲۰۰۲ (۱۳۸۱ ه.خ)، سازمان IEEE تحریم علمی علیه ایران وضع نمود. ۱۹ اسقند ۱۳۹۶. دریافتشده در ۱۴ مارس ۲۰۱۸. بایگانیشده از اصلی در ۱۹ دسامبر ۲۰۱۴. ↑ «نتایج آزمایش لنتهای تولید داخل و وارداتی نشان داد؛ لنتهای ترمز خودروها آلوده به ماده سمی آزبست است؛ وبدا؛ ۱۹ دی ۱۳۹۰». ۱۱ دی باراک اوباما تحریم بانک مرکزی ایران را امضا کرد. ۴ بهمن وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا در اقدامی پس از تصویب تحریمهایی علیه بانک مرکزی ایران، تحریمهایی را علیه بانک تجارت جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد. دریافتشده در ۶ بهمن ۱۳۹۵. قانون تحریم ایران: قانون تحریم بسیار مهمّی که کنگره وضع کرده و در اواخر سال ۲۰۱۶ برای ده سال تمدید شد.

نهایتاً بحث در ۵ اوت ۲۰۰۱ پایان یافت و کنگره تحریمها را تمدید کرد و رئیسجمهور جرج دبلیو بوش آن را امضاء کرد. دریافتشده در ۱۵ اوت ۲۰۱۲. این صفحه آخرینبار در ۱۵ نوامبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۲:۱۹ ویرایش شده است. در پاسخ، پرزیدنت اوباما در سپتامبر ۲۰۱۰ فرمان اجرایی ۱۳۵۵۳ در مه ۲۰۱۱ فرمان اجرایی ۱۳۵۷۴ و فرمان اجرایی ۱۳۵۹۰ را در نوامبر ۲۰۱۱ صادر کرد. در ژوئن ۲۰۰۶ پرزیدنت جرج دبلیو بوش فرمان اجرایی ۱۳۳۸۲ را صادر کرد که به موجب آن داراییهای افراد مرتبط با برنامهٔ هستهای ایران توقیف میشد. به ویژه در حوزه سیاست خارجه، مردم آمریکا قویاً انتظار دارند که تمام نهادهای سیاسیشان به صورت هماهنگ و در اجماع کامل با یکدیگر اقدام به تصمیمگیری نمایند و طبعاً، تکرویهای «قانونی» رئیسجمهور را در پروندههای حساسی مانند پرونده هستهای ایران با اصل حفظ حرمت کنگره (که قاعدتاً بازتابدهنده ارادهٔ ملّی است) مغایر میدانند. مبنی بر اینکه بانک ملّت، بانک ملّی، و بانک صادرات ایران حامی مالی نهادهای تروریستی هستند، بانک جهانی از دادن خدمات به این بانکهای ایرانی خودداری کرد. بهدنبال جریان گروگانگیری در سفارت آمریکا، آمریکا متقابلاً ۱۲ میلیارد دلار از داراییهای دولت ایران را مصادره کرد. در سال ۱۹۸۷ (۱۳۶۶ ه.خ) بهدنبال اتهام «حمایت از تروریسم» آمریکا علیه ایران، رونالد ریگان تحریمهای کاملتری علیه ایران وضع نمود.

ایالت فلوریدا در سال ۲۰۰۶ نخستین ایالتی شد که تحریمهایی را علیه صنایع انرژی ایران وضع نمود. نام خزر برای نخستین بار در کتاب «حدود العالم» و در کنار نام دریای جرجان، طبرستان و دیگر نامها ذکر شده است. نخستین تحریم آمریکا علیه ایران پس از واقعهٔ گروگانگیری دیپلماتهای آمریکایی در تهران در سال ۱۹۷۹ میلادی (۱۳۵۷ ه.خ) انجام گرفت. ۲ تیر ایالات متحده آمریکا تحریمهایی را علیه شرکت "ایران ایر" اعمال کرد و ایالات متحده آمریکاییها را از انجام هرگونه معامله با این شرکت هواپیمایی منع کرد. ۳ تیر وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا بزرگترین شرکت حمل و نقل هوایی ایران (ایران ایر) و یکی از مهمترین اپراتورهای کشتیرانی در بندرها ایران را تحریم کرد. در سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵ ه.خ) یک دادگاه فدرال آمریکا دستور استرداد یکی از بزرگترین کلکسیونهای باستانشناختی تخت جمشید متعلق به ایران را به نفع صدمهدیدگان ناشی از عملیات انتحاری در اسراییل را صادر نمود. ایالت نیوجرزی در سال ۲۰۰۷ هرگونه رابطه اقتصادی با ایران را منع نمود. در مه ۱۹۹۵ کلینتون در فرمانی اجرایی هرگونه تجارت آمریکا با ایران را ممنوع کرد.

رئیسجمهور بیل کلینتون در مارس ۱۹۹۵ میلادی، با صدور فرمانی اجرایی تجارت آمریکا در صنعت نفت ایران را ممنوع کرد. در پاسخ به انتخاب رئیسجمهور اصلاحطلب سید محمد خاتمی، پرزیدنت کلینتون تحریمهای ایران را کاهش داد. یا انتقال یک ژن خاص به گیاه، که تولیدکننده پروتئینی سمی برای آفت است، باعث میشود با تغذیه آفت از گیاه جمعیت آفت کاهش یابد و بنابراین آفت موردنظر تمایلی به تغذیه از این گیاه تراریخته ندارد و کاهش محصول و خسارت آفت اتفاق نمیافتد. ۷ آبان ایالات متحده آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه ۳۷ شرکت اروپایی و ۵ نفر از شهروندان ایرانی که گفته میشود در بخش کشتیرانی ایران فعّالیت دارند، اعمال کرده است. ۸ خرداد مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا لایحه تحریم آن دسته از شرکتهایی را که با ایران معاملات تجاری دارند، به تصویب درآورد. در ژوئن ۲۰۱۰، مجلس سنای ایالات متحده آمریکا و مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا لایحه جامع تحریمها، پاسخگویی و عدم سرمایهگذاری ایران ۲۰۱۰ (CISADA), را که پرزیدنت اوباما در ۱ ژوئیه ۲۰۱۰ امضا کرد، تصویب کردند. طبق این لایحه که با نام قانون ایلسا (Iran and Libya Sanctions Act of 1996) نیز شناخته میشود، هر شرکتی که با ایران به میزان بیش از ۲۰ میلیون دلار تجارت داشت، تهدید به اعمال تحریم میشد.

در اینجا بیشتر به بررسی وب سایت کاشی فتوحی کمالشهر.