خواص سیر سیاه oab 6

10 مورد از مهم ترین خواص و مضرات سیر سیاه برای سلامتی

احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. می‌توانید این سیر را به شکل‌های مختلفی مانند بوته‌های کامل یا پودر از فروشگاه‌های آنلاین، عطاری‌ها و فروشگاه‌های محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موش‌ها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موش‌ها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌‌کنند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند.

مهمترین عارضه سیر، تنفس بدبو و آزادهنده آن است که تا چند ساعت بعد از مصرف آن، از بین نمی‌رود. سیر به طور کلی برای بیشتر افراد بی‌خطر است، اما برای برخی، آلرژی (حساسیت) شدید ایجاد می‌کند و آن‌ها باید از مصرف سیر خودداری کنند. غیر از آلرژی، سیر می‌تواند باعث مشکلات گوارشی مانند سوزش معده شود. پس نمی‌توان گفت که بهترین زمان مصرف سیر چه زمانی است؛ چراکه بستگی به واکنش بدن و میل شما دارد. اگر طعم سیر خام را دوست ندارید، می‌توانید از سیر پخته یا سیر ترشی استفاده کنید.

اغراق در تبلیغات برندها در مورد خواص سیر سیاه برای درمان زودانزالی نیز باید با توجه و دقت بیشتری مورد نظر قرار گیرد. پس اگر قصد مصرف سیر سیاه برای درمان این مشکل را دارید، بهتر است توقع زیادی نداشته باشید. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود. از آنجاکه یکی از خواص سیر، ویژگی ضدالتهابی آن است، می تواند به ریکاوری بهتر و سریع‌تر پس از ورزش کمک کند. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل می‌کند.

خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری می‌شود) محافظت می‌کنند. پژوهش‌هایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و می‌تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند.

تحقیقات زیادی تایید کرده اند که سیر سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند از بین می برد بنابراین خاصیت ضد سرطانی قوی دارد . طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است! یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. سیر سیاه همچنین به تقویت تولید کلاژن و الاستین کمک می‌کند که این امر باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند پوست را شاداب‌تر کرده و از بروز لکه‌های تیره و علائم پیری جلوگیری کند. علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود که مسئول انتقال چربی‌های اضافی از دیواره رگ‌ها به کبد برای دفع است.

سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. ترکیبات فعال موجود در این ماده می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کرده و کلسترول بد (LDL) را کاهش دهند. در یک پژوهش محققان کره ای اثر درمان با سیر سیاه را بر موش هایی که در اثر غذای چرب دچار آسیب های کبدی شده بودند بررسی کردند. نتایج نشان داد سیر سیاه اثر قابل توجهی بر کاهش وزن نداشت، اما چربی بدن و چربی کبد را کاهش داده و جلوی آسیب های کبدی را گرفت.

مطالعات نشان داده است که مصرف سیر خام می‌تواند به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا کمک کند، این اثر به دلیل وجود ترکیباتی است که به گشاد شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون کمک می‌کند. سیر خام حاوی ترکیبات گوگردی مانند آلیسین است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، این ترکیبات خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی دارد و می‌تواند از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت کند. سیر آنقدر برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است که نوعی چرک خشک کن طبیعی محسوب می‌شود. سیر خواص آنتی‌بیوتیکی و آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و در بدن شما با عفونت‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها، عفونت‌ها و ویروس‌ها مبارزه می‌کند. به یاد داشته باشید که خواص آنتی بیوتیکی سیر بسیار قوی است و ممکن است با برخی داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد؛ پس اگر داروی خاصی مصرف می‌کنید درباره خوردن سیر با پزشک‌تان مشورت کنید.

مردم معمولا بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز خود را از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر دریافت می‌‌کنند. مصرف سیر سیاه OAB علاوه بر اینکه میتواند بدن را تقویت کند، انرژی بیشتری به بدن میدهد و قدرت را به بدن برمیگرداند. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد.

گفته می‌شود که تجمع بتا آمیلوئید در مغز باعث بروز بیماری آلزایمر می‌شود. به طور کلی سیر سیاه خواصی چند برابر سیر سفید دارد که همین موضوع آن را بسیار پر فروش کرده است. در حالی که هر دو شکل سیر خام و پخته فواید زیادی برای سلامتی دارد، تفاوت‌هایی نیز بین آن‌ها وجود دارد. یک تا دو حبه سیر سیاه در روز مقدار مناسبی برای استفاده روزانه است.


جایگزین سیر سیاه
قرص سیر سیاه و جینسینگ
سیر سیاه چجوری درست میشود
سیر سیاه چه جوری مصرف کنیم
سیر سیاه برای جوش صورت
سیر سیاه چه جوریه
سير سياه چيست
سیر سیاه چگونه درست میشود
سیر سیاه چه خاصیتی دارد
سیر سیاه چطور درست میشه